Verslag bespreking Bondswedstrijd 2010

Gisteren, zondag 18 april, hebben Bram en ik de bespreking van de Bondswedstrijd in Veghel bezocht. Het was, ondanks het zonnige weer, een druk bezochte bijeenkomst. In het eerste deel zijn de foto’s van de winnende 4 clubs besproken en álle individuele foto’s die een bronzen, zilveren of gouden waardering hadden gekregen. De bespreking werd gedaan door 3 besprekers, waarvan met name Peter van Tuijl lof toekomt over de wijze waarop hij kort en bondig, en heel leerzaam, over de foto’s kon vertellen.

Wij hebben vooral weer inspiratie opgedaan. Maar we hebben ook gezien dat de betere fotografie niet “toevallig” tot stand komt. We zijn bevestigd in het idee dat het nuttig is om vast te bijten in een onderwerp en daarmee nieuwe beelden te zien…

Het bijwonen van zo’n bespreking is volgens mij voor iedereen een aanrader.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie