Fotoklasje.nl

Fotoklasje.nl start deze maand met een online, interactieve fotografiecursus, hetgeen uniek te noemen is in Nederland. Waarom uniek, deze cursus is online waardoor je de cursus in je eigen tijd en tempo kunt volgen. De cursus is interactief waardoor je op een laagdrempelige manier fotografie kunt leren. Fotoklasje.nl stapt daarmee in het gat wat voor veel mensen door tijdgebrek valt.

Deze 15 delige fotografiecursus is GRATIS en is op de website van Fotoklasje beschikbaar. De cursus bestaat uit documenten en korte video’s waarin uitleg en oefeningen elkaar afwisselen. De resultaten van de oefeningen kunnen voor feedback worden aangeboden. Mocht je daarnaast meer behoefte hebben is er de mogelijkheid om een workshop te boeken. Deze workshops lopen parallel aan de online-cursus.

Fotoklasje.nl is een initiatief van Bart Teunis en Marcel Wiegerinck die elkaar kennen van de Fotovakschool. Ze hebben allebei hun eigen visie op fotografie en beeld maar delen dezelfde gedachten over lol hebben in wat je doet, kwaliteit en bewustzijn. Vanuit deze gedachte is Fotoklasje.nl ontstaan. We nemen onszelf niet te serieus en willen graag onze kennis, ervaring en liefde voor fotografie delen met andere mensen. Fotoklasje.nl biedt deze unieke online-cursus aan waarin in 15 lessen de beginselen van de fotografie interactief en gratis worden behandeld. De cursus wordt ondersteunt door offline workshops die los te boeken zijn.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Ik heb sinds kort een spiegelreflex camera en wil graag leren ermee om te gaan.
    Hopelijk kan ik met de cursus iets leren.
    Groetjes,
    Wilma.

Geef een reactie