Bram wint prijs bij ParkDans

Na een succesvol Parkdansweekend in en om het Parktheater in Eindhoven, en wat fotograferen, stelde ik mijn foto’s ter beschikking van de groepen die hadden meegedaan. Daartoe stuurde ik de link van PicasaWeb naar het Parktheater. Dat pakte zo uit dat ik er nog twee kaartjes voor een voorstelling in 2012 aan overhield. Mooi meegenomen. [Zie onderstaande kopie van de website  http://www.parkdans.nl/content_main.php?id=1 ]
————————————————————————————–
Festival ParkDans 2011
Van woensdag 25 t/m zondag 29 mei in Parktheater Eindhoven en Stadswandelpark

Ook de 6e editie van ParkDans was wederom een groot succes. We kunnen terug kijken op geweldige dagen. Interessante workshops, een bijzondere dansvoorstelling op zaterdag en een wereldpremière op zondag. Op zondag 29 mei waren de weersomstandigheden geweldig en konden we het dansfestival succesvol afsluiten met een ware dansexplosie in het Stadswandelpark met meer dan 30 dansgroepen (200 dansers). We mochten ongeveer 6.000 bezoekers verwelkomen en kijken met veel voldoening terug op ParkDans 2011! Met dank aan de organisatoren, alle medewerkers en vrijwilligers en niet te vergeten de sponsoren!

Onderstaande foto heeft de fotowedstrijd tijdens Parkdans 2011 gewonnen. Fotograaf is Bram van den Berge. Hij ontvangt twee vrijkaarten voor een dansvoorstelling naar keuze in theaterseizoen 2011-2012.

Foto van ParkDans gemaakt door Bram

Tot de volgende ParkDans !

————————————————————————————

Geef een reactie