Expositie Oirschot (7-9 maart)

 

unnamedFotogroep Oirschot organiseert haar 37ste jaarlijkse tentoonstelling. Wij nodigen u uit om deze te bezoeken. Deze expositie verheugt zich, vooral de laatste jaren, op een enorme belangstelling van zowel fotografen uit de regio alsook van inwoners van Oirschot en omgeving.
De opening van deze tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 7 maart 2014 om 20.00 uur.

Verder zijn de openingstijden:
Vrijdag 7 maart 20.00-22.00 uur
Zaterdag 8 maart 11.00-17.00 uur
Zondag 9 maart 11.00-17.00 uur
Locatie: Sociaal Cultureel Centrum de Enck
de Loop 67
5688 EW Oirschot

Informatie over de Fotogroep Oirschot.
De laatste jaren heeft de groep een constant aantal leden van 20. Zij komen 2-wekelijks bijeen in de Enck. Een vast programma onderdeel is het uitgebreid bespreken van foto’s van onze leden, waarbij de nadruk wordt gelegd op de verbetermogelijkheden. Daarnaast heeft de Fotogroep Oirschot een aantal thematische werkgroepen: Architectuur, Natuur, Straatfotografie, Spiegeling en Model.
Bijzonder is dit jaar de fotografische uitwisseling met de groep Fodiac Oevel uit het Belgische Westerlo. Deze groep heeft verschillende onderwerpen in Oirschot gefotografeert, terwijl de Fotogroep Oirschot dezelfde onderwerpen in Westerlo heeft vastgelegd. Deze wederzijdse bezoeken leveren zowel bekende als verrassende beelden op.

Graag tot op een van de expositie dagen.

Wil der Kinderen
Fotogroep Oirschot

Bezoek ook onze website

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie