Uitslag Bondsfotowedstrijd 2014

De uitslag is bekend: http://fotobond.nl/wp-content/uploads/2014/03/BFW-2014-Uitslag.pdf

Wij zijn kennelijk ongeveer 37e geworden van 186 clubs. Ofwel een gedeelde 35e plaats.
Een klein beetje gezakt sedert vorig jaar (30e plaats).

Gemiddeld 20.3 punten per foto (18-21). Geen bronzen of zilveren vermeldingen van individuele foto’s deze keer: geen grote uitschieters omhoog of omlaag. De beste club haalde dit jaar gemiddeld 21.4 punten per foto.

Vorige jaar was dat gemiddeld 19.0 punten per foto (16-23) maar het is niet gezegd dat de puntentelling van de jury over de jaren heen precies vergelijkbaar is. Maar onze spreiding is duidelijk klein geworden: geen uitschieters naar boven (waren Bram en Ariejan) en naar beneden. Dit laatste mogelijk door een groter aanbod “getipte” foto’s.

Wij komen hierop later in meer detail terug (in feite weet ik niet precies welke foto’s ingezonden zijn en hoe ze genummerd waren).

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie