|

Expositie Jan Niezen en Ludwig Eggermont

Jan Niezen en Ludwig Eggermont exposeren binnenkort met 23 andere fotografen uit de regio. Iedere fotograaf vertelt een verhaal door middel van een fotoserie. Dit alles onder mentoraat van Peter van Tuijl. Nadere details over de gehele expositie: hier. De belangrijkste gegevens:

  • Expositieruimte ‘De Verdieping’, Gemeentehuis Meiveld 1, Veldhoven
  • Opening zaterdag 26 september om 14.00 uur met o.a. Peter van Tuijl
  • Expositie hangt t/m 12 december 2015
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur. Dinsdag tot 19:00 uur

Jan Niezen

JanNiezen
De serie van Jan (7 foto’s) heet LEVEN ETEN AFVAL. Het gaat over eten op straat en de resulterende afvalproblemen.

Ludwig Eggermont

LudwigEggermont
Ludwig heeft zijn serie al bij Fotogroep Waalre op een fotoavond vertoond. Ik was er zelf niet bij, maar het lijkt te gaat over fragmentjes natuur in een stedelijke omgeving. Voetnoot: bovenstaand tafereel is overigens door de desbetreffende landschapsarchitecten destijds als een “transparant bos” aangekondigd. Het is 15 jaar later nog steeds aardig transparant.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Ga zeker kijken, maar wat is het verhaal van Ludwig. En als dit tranparante doorzicht van op bomen lijkende geheel op het terrein van de HTC gelegen is, lijkt het me daar, na 15 jaar, geen goede bodem……

  2. Titel: Natuur in bedrijvenparken.
    Toelichting: Natuur toevoegen aan een terrein maakt dit tot een park. Deze serie onderzoekt hoe toepassing van deze stelling in de praktijk uitpakt.

    Ludwig.

Geef een reactie