|

Expositie Fotogroep Waalre 2016

Afgelopen 20/21 februari heeft Fotogroep Waalre haar jaarlijkse expositie gehouden in Het Klooster, in Waalre. De opkomst met ongeveer 350 bezoekers was goed, en reacties waren positief.

Zoals ieder jaar, konden bezoekers via een formuliertje aangeven welke foto men het mooist vond. Via een trekking kon een bezoeker een ingelijste afdruk van de foto winnen.

Alle expositiefoto’s zijn hier te zien. Meer foto’s, gesorteerd per clublid, zijn hier te zien.

Hieronder staan 3 foto’s met een hoge waardering bij het publiek:

2015_FotogroepWaalre_210
23 stemmen
21 stemmen (2e plaats)
21 stemmen
2015_FotogroepWaalre_178
13 stemmen

De winnaar van een afdruk is PMC van ’t Hof – van Son. De maker van de desbetreffende foto, Jos Jansen, neemt binnenkort contact met U op.

Over een jaar herinneren wij U, onder andere via de verzamelde e-mail adressen, aan de 2017 expositie. Fotografen die eventueel belangstelling hebben om lid te worden kunnen contact opnemen voor een wederzijdse kennismaking.

image

Vergelijkbare berichten

3 reacties

 1. Beste allemaal,
  Het was weer een mooie expositie in Het Klooster gisteren. Ik ben benieuwd welke foto gewonnen heeft.
  Met een aantal van jullie heb ik gesproken over een fotografe die stillevens fotografeert van ‘verbrande kozijnen met fris groene varens’. De fotografe is Nicolle Minneboo. (Op de website minneboo.com staan helaas niet de foto’s die ik bedoel.)
  Ook zou het heel leuk zijn als jullie -als Waalrese fotografen- de restanten van het Raadhuis Aalst-Waalre zouden kunnen vastleggen en evt. delen van het proces van herstel. De restanten zijn niet vrij toegankelijk, daarvoor is contact met Joep Lafarre nodig. Hij is de projectleider.
  Tot ziens,
  Nan Zevenhek

 2. Hoi, Ik heb een kleine serie van de afbraak van het niet verbrande deel.

  groetjes
  Bram

 3. Beste allemaal,
  Super dat jullie fotos gemaakt hebben van de restanten van het oude raadhuis Aalst-Waalre ! Jammergenoeg kan ik dinsdag 11 oktober niet bij de ‘prijsuitreiking’ zijn van de beste foto’s . Veel succes met de vervolgserie van het proces van herstel en opbouw van het nieuwe raadhuis en gemeentehuis.
  Tot ziens, Nan Zevenhek

Geef een reactie