|

iOS App versie 1.0.2

Versie 1.0.2 van de app Fotogroep Waalre (voor iPhone, iPad, en wellicht “Apple Silicon”) is al enige weken beschikbaar. Er zijn geen grote wijzigen vergeleken met de 2020 versie (1.0.1). Je zou kunnen merken dat de App sneller opstart. En dat het toestel voelbaar trilt wanneer je iemand uit de lijst van fotografen selecteert.

Voor wie nieuwsgierig is hoe dat aanmelden eraan toe gaat, zie plaatje hierboven. Je levert maximaal 10 screenshots aan, gemaakt op minimaal 2 afmetingen iPhone en 2 afmetingen iPad. En dat liefst nog in meerdere talen als de app data ondersteunt (hier vooral Nederlands en Engels). Ik denk dat ik ongeveer 100 screenshots geleverd heb. De eventuele verdwaalde Finse of Japanse gebruiker moet het maar met de Engelstalige plaatjes doen, al ondersteunt deze App toevallig ook Duits, Spaans, Fins en Japans.

De Fotogroep Waalre app op een gekantelde iPhone 12 Pro Max met iOS 14.5. Ingesteld op Japans: メンバー betekent Leden en ギャラリー betekent Galerie (althans in de handmatige vertaling van een bevriende Japanner).

Plannen voor de toekomst? Op korte termijn zou het leuk zijn om te horen of de app redelijk draait op een M1 Mac. Op langere termijn overweeg ik de app te herschrijven in wat nieuwere technologie (SwiftUI). Dus een volgende versie (2.0?) kan best even duren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie