Contact

Bestuur

 • Bart van Stekelenburg – voorzitter
  email: voorzitter@fotogroepwaalre.n1
 • Greetje van Son – vice-voorzitter
  email: vice-voorzitter@fotogroepwaalre.n1
 • Peter van den Hamer – secretaris
  email: secretaris@fotogroepwaalre.n1
 • Jos Jansens – penningmeester
  email: penningmeester@fotogroepwaalre.n1

Als het e-mail adres problemen geeft, vervang dan het slot door een echte .nl (er zit een anti-spam truukje in).

Website

 • Peter van den Hamer – admin email: admin@fotogroepwaalre.n1

Financiën

 • Bankrekeningnummer: Rabobank 1011.44.008 t.n.v. Fotogroep Waalre
 • Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 17261693

Fotobond

 • Club # 1634

 

5 gedachten aan “Contact”

 1. Jongens, het is echt een verademing zo’n webzijde. Tevens een snel mededelingenbord.
  Bij het zien van de foto’s in Kortonjo, ik was gisteren ter plaatse, is het voor de bewoners/ bezoekers wenslijk dat er namen bij de foto’s komen te hangen.
  De foto’s worden zeer gewaardeerd en zeker de bewoners praten erover, maar als ze dan niet weten wie die foto ook al weer gemaakt heeft, moeten ze weer helemaal naar beneden met de rollator ( want daar hebben ze dan afgesproken met een andere bewoner, mits die de afspraak weer niet vergeten is ….enz. enz. ) Misschien kan het hangcomité nog voor naambordje zorgen.
  Maar, de foto’s hangen er weer mooi bij.

  Kees

 2. Mijn ervaring bij Kortonjo op zaterdag was apart: ik had een camera in mijn hand toen een oud vrouwtje vroeg of zij mij kende. “Uhhh, ik denk het niet”. Waarop zij vroeg if ik er woonde. Gelukkig zei ze nog dat haar gezichtsvermogen niet al te best was…

  Peter

 3. Jammer dat jullie foto’s van de leden niet te zien zijn op een iPad aangezien Apple (terecht) daarop de Adobe Flash Player niet wil ondersteunen. Overigens is het gebruik van Adobe Flash Player op websites al enige tijd verouderd.

 4. De animaties zijn gegenereerd vanuit Adobe Lightroom. Zodra LR een eenvoudig alternatief biedt voor Adobe (!) Flash (op basis van JavaScript? HTML5?), dan kunnen wij om. Dat zou zomaar kunnen in LR 6. Op een Mac zijn Flash sites desgewenst te bekijken. Dus het probleem is vooral iPhone en iPad.

 5. Beste allemaal,
  Het was weer een mooie expositie in Het Klooster gisteren. Ik ben benieuwd welke foto gewonnen heeft.
  Met een aantal van jullie heb ik gesproken over een fotografe die stillevens fotografeert van ‘verbrande kozijnen met fris groene varens’. De fotografe is Nicolle Minneboo. (Op de website minneboo.com staan helaas niet de foto’s die ik bedoel.)
  Ook zou het heel leuk zijn als jullie -als Waalrese fotografen- de restanten van het Raadhuis Aalst-Waalre zouden kunnen vastleggen en evt. delen van het proces van herstel. De restanten zijn niet vrij toegankelijk, daarvoor is contact met Joep Lafarre nodig. Hij is de projectleider.
  Tot ziens,
  Nan Zevenhek

Geef een reactie