Vragen

Deze pagina is vooral zodat onze clubleden onderling vragen kunnen stellen. Of overtollig apparatuur kunnen aanbieden.
Aangezien “postings” op deze pagina niet mogelijk zijn, is het handig om duidelijk in de eerste regel aan tegeven waar het omgaat. Dit kan met <strong>titel</strong> verder benadrukt worden.

4 gedachten aan “Vragen”

  1. Redacteur voor website nodig?
    Er komen momenteel gemiddeld 1 of 2 korte stukjes tekst op de website bij per dag. Ik poets ze zelf momenteel op: verwijder spelfouten, voeg soms links toe, pas formattering aan op de mogelijkheden van de website, verwijder/verberg verouderde berichten, enz.

    Als iemand de vaardigheden heeft om hierbij te helpen, laat het dan weten. Kwalificaties: communicatief, kwaliteitsbewust, goed taalgebruik, takt, behulpzaam. Dit heet “editor bevoegdheid” in WordPress: “Editor – Somebody who can publish posts, manage posts as well as manage other people’s posts, etc.”. Wat krijg je ervoor terug? Op zijn minst kennis van WordPress, een club website waar we trots op kunnen blijven!

  2. Ik zoek een oplossing om ongeveer 100 rolletjes APS film te digitalizeren. De kwaliteit moet redelijk goed zijn omdat de opnamen destijds met een spiegelreflex (Canon) en redelijk goede lenzen gemaakt zijn. Wie heeft suggesties? Let wel dat de APS negatieven normaal niet los beschikbaar zjn: zij worden teruggespoeld en bewaard in het filmkokertje.

    Peter

Geef een reactie